Autómentés

Autómentés – Autómentő

Működésre képtelen autójáért elmegyünk, elszállítjuk az ön által megjelölt helyre avagy igénybe vehető komplex szolgáltatásunk keretében az autó elszállítása után a javítási munkálatok telephelyünkön, teljes körű kárrendezéssel, valamint esetleges csereautó/ bérautó igénylésére is.

Mire figyeljünk, ha bajba kerültünk?

 

A telefonáláskor pontosan meg kell adnunk az autómentőnek helyzetünket

 

Amennyiben baleset volt, és az autóról letörtek darabok, igyekezzünk addig szállítható állapotba hozni a gépjárművet, hogy az autómentőnek már csak fel kelljen rakodnia. Ha az autómentő megérkezett a helyszínre – telefonunkat a folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás mellett eddig a pontig rendszeresen figyeljük –, akkor előbb a helyszín felmérése következik, majd miután megállapításra került egy körülbelüli ár, és a felek kitöltötték a kötelező papírokat, megtörténik az autó elszállítása.

 

Autómentés – Autómentő

Folyamat

Ennek első lépéseként a gépjárművet az autómentő előbb felcsörlőzi a platós autó hátuljára, majd biztonságosan rögzíti, hogy menetközben már semmilyen probléma se történhessen, ezáltal ne veszélyeztessük a forgalomban részt vevő többi járművet. Ekkor megtörténik a desztináció pontos meghatározása, avagy hová is legyen leszállítva a meghibásodott gépjármű. Közben természetesen azt is megbeszélhetjük az autómentővel – bár ezt már előre jelezzük neki –, hogy minket is el kell szállítani a helyszínről, hiszen több autómentő is képes a sofőr mellett további 4-5 személy szállítására. A célpontba érve az autómentő már csak leereszti a járművet a platóról, és a papírmunka elrendezését követően az autómentés folyamata véget ért.

 

Autómentés – Autómentő

Árak

6000 Ft -tól

Az autómentő akár bérelhető is, napi 20 000 Ft -tól!